Betalingsinformasjon

visa-master-card

Nettpilot tar imot betaling med Visa, Mastercard.

Vi benytter Netaxept som betalingsformidler og Teller som kortinnløser. Vi tar også imot Paypal Paypal samt fakturering og bankoverførsel.

Betaling for plugins og Netsavtaler
Vi tar imot kortbetaling når det bestilles plugins og netsavtaler på Nettpilot.no. Ved betaling med kort vil du som bestiller motta produktet umiddelbart etter betalingen er registrert og ordre er fullført. Her benytter vi et såkaldt autocapture system som gjør oss i stand til å trekke penger fra betaler med umiddelbar virkning.
Her kan du benytte Mastercard og Visacard og betale via Nets Netaxept sin trygge betalingsterminal.
Har du paypalkonto kan du også benytte den. Dette velger du selv.

Uten risiko: Vi lever av tilfredse kunder og tilbyr 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene for oppstartskonsultasjonen tilbake.
Vi lever av tilfredse kunder og tilbyr 100% fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

Betaling for oppstartskonsultasjon
Bestiller du oppstartskonsultasjon kan du velge Visa/Mastercard betaling og legge inn kortnummer i Nets betalingsvindu. Vi trekker da beløpet umiddelbart etter bestilling da vi anser en slik registrering som en forhåndsbooking og tegn på at bestiller er en seriøs aktør som ikke ønsker å kaste bort tid. Du kan også betale med Paypal som vil trekke beløpet umiddelbart.
Umiddelbart etter bestilling vil du motta et forslag til konsultasjonstidspunkt. Dette kan avtales på epost.
Uten risiko:  Er du ikke fornøyd eller er det vanskelig å finne et avtaletidspunkt som passer, vil du få refundert hele beløpet på forespørsel.

Har du ikke kort eller Paypal tilgjengelig velger du bankgiro/faktura
Bestiller du plugin eller avtale uten at du har Paypalkonto eller et Visa/Mastercard tilgjengelig kan du velge Betaling via bankgiro/faktura. Her vil du motta et kontonummer og betalingsinformasjon på kvitteringsside og epost når bestillingen er registrert. Vi frigjør produktene så snart vi har registrert innbetalingen. Dette foregår manuelt og kan ta opp til 24 timer etter vi har registrert innbetalingen på hverdager. Den som bestiller vil motta bekreftelse på at innbetalingen har blitt registrert og vil få tilsendt epost med lenker til nedlasting og lisensnøkler.
Velger du denne løsningen vil det tilkomme et fakturagebyr på kr. 60,-

Betaling for webløsninger, webutvikling og tilpasset software
Ved kjøp av webløsninger og tilpasset software sendes ut faktura til kundens oppgitte faktura epost kontakt. Vi gjør oppmerksom på at betaling foregå FØR løsningen kan tas i bruk i kommersielt øyemed.
Betales ikke innen fakturafrist har Nettpilot rett til å fjerne leverte tjenester og åndsverk uten varsel, men vil i første omgang søke å sende ut purring. Ved manglende betaling for avtaler slik som DIBS eller Nets, vil kontoen hos betalingsleverandører bli suspendert inntil betaling foreligger.

Betaling for rådgivning, faste avtaler og kurs
Her avtales en betalingsplan tilpasset oppdragets art. Nettpilot fakturerer oftest rundt midten av hver avtaleperiode med frist ved utgangen av perioden. Ved faste retaineravtaler vil faktura bli sendt ut etter sirka 14 dager i en månedsperiode, med frist ved utgangen av måneden.
Ved forsinket betaling vil det bli utstedt purring med purregebyr og renter i henhold til forsinkelsesrenteloven. Medmindre annet avtales vil avtalen fortsette inntil Nettpilot mottar skriftlig beskjed om opphør eller endring.

Oppsigelsestid
Avtaler kan sies opp frem til den siste dag i hver måned, og vil da ikke fortsette neste måned. Ved oppsigelse den 5. i en måned vil avtalen løpe resten av måneden med full fakturering måneden ut. Det er mulig å si opp avtaler med flere måneders varsel.