WordPress Support

Vi hjelper deg med de fleste WordPress problemer.

Nettpilot leverer WordPress support.

WordPress Support

Trenger du hjelp med din WordPress installasjon, din WordPress Nettbutikk, WordPress theme, WordPress Plugin eller WordPress Webhotell?

Vi vil foreta en vurdering når vi har mottatt tilgang til server via FTP og WordPress løsning via WP-admin. I noen tilfelle vil vi i tillegg ha bruk for databasetilgang.

Vi setter av to timer i første omgang til feilsøking og evt løsning. Dernest avtaler vi et estimert timeforbruk. Dersom oppgaven kommer til å ta vesentlig mer tid enn avtalt (mer enn 20% økning), foretar vi oss ikke noe før vi har fått timebruk godkjent av deg.

WordPress Prosjekt?

Nettpilot løser både store og små WordPress prosjekter der det kreves utvikling, tilpasning eller redesign av hele webløsninger, plugins og themes.

Be om estimat og tilbud på WordPress Prosjekt

Hva er problemet?.
Før vi kan hjelpe deg må vi få kartlagt hva som er problemet. En standard kartlegging koster fra kr 2980,- og dekker opp til to timers feilsøking.
Finner vi ikke feilen i løpet av to timer, kan det avtales mer tid til feilsøking.

Support

    For at vi kan hjelpe deg må vi sikre oss at du har satt opp løsningen din eller gjeldende anbefalinger. Ved at du sjekker opp disse kilder vil du med 75% sannsynlighet kunne løse problemet på egen hånd. Dette sparer oss for mye feilsøking slik at vi kan fokusere riktig.
  • URL og support kontakt
    Vi setter av to timer til feilsøking og ber alltid om forhåndsbetaling før vi setter i gang.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.